Kuulumisia ja lähestyvät kuntavaalit

Vuosi 2020 oli monelle erilainen kun edelliset. Niin myös minulle. Alkuvuodesta siirryin korona-pandemian levitessä kokonaan etätöihin ja myös luottamustehtävät siirtyivät Teamsilla hoidettavaksi livekokousten sijaan. Suurin muutos oli kuitenkin minulla edessä vasta loppukesästä kun saimme pienen tyttären ja minusta tuli äiti. Olen parhaillaan vanhempainvapaalla ja nautin ainutlaatuisesta ajasta kotona lapseni kanssa.

Kuntavaalit käydään huhtikuussa 2021. Olen Kokoomuksen ehdokkaana näissä vaaleissa. Kampanjointi tulee varmasti muuttumaan aiemmasta – korona lienee vieraana vielä keväälläkin. Vaaliteemat ovat viimeistä visuaalista päivitystä vaille valmiit ja ne päivittyvät tänne lähiaikoina. Vaikka uusi elämäntilanne on pistänyt osin katsomaan asioita eri kantilta kuin aiemmin, on perusviestini sama kuin aiemminkin – rakennamme tulevaisuutta lapsillemme ja tuleville sukupolville. Tämän päivän vastuulliset päätökset tehdään huomista silmällä pitäen. Tulevat sukupolvet ovat maksajina meidän päätöksissämme.

Mukavaa lopputalvea ja kevään odotusta!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s