Hyvää uutta vuotta 2014!

Hetki on vierähtänyt viimeisestä päivityksestäni. Syksy oli kiireinen niin politiikassa kuin opinnoissa. Olen kirjoittanut viimekuukaudet kandidaatin tutkielmaani. Vähän ennätin pitää lomaa sekä opinnoista, politiikasta että töistä kun lomailin viikon ennen joulua Lanzarotella.

Politiikassa kokouksia ja tapahtumia riitti koko syksyn. Edustajistovaaleissa sain jatkokauden varaedustajana.  Joulukuun 10.päivä Kokoomuksen Tampereen Aluejärjestön vuosikokous valitsi minut jatkamaan järjestön varapuheenjohtajana. Kokoomusnuorissa olemme syksyllä  viettäneet liiton 85-vuotisjuhlaa, kokoustaneet tämän ja ensi vuoden hallitusten vaihtokokouksen merkeissä sekä viettäneet perinteisiä Sikajuhlia (pikkujoulut) joiden yhteydessä järjestimme myös hyväntekeväisyystempauksen jossa kerättiin rahaa Sylva Ry:lle. Takana on myös Pirkanmaan Kokoomusnuorten vuosikokous jossa minulle valittiin seuraaja kolmivuotisen pj-taipaleeni päätyttyä vuoden 2013 loppuun.

Nyt alkanut vuosi tuo mukanaan uusia haasteita. Tehtäväni Kokoomuksen Nuorten liiton varapuheenjohtajana alkoi tänään. Heti vuoden alusta jatkuu myös työskentely Tampereen Kaupungin tarkastuslautakunnassa. Tammikuu onkin jo täynnä ohjelmaa.  Opinnot yliopistossa jatkuvat ja kandidaatin paperit on tarkoitus saada ihan lähiaikoina ulos yliopistolta.

Oikein hyvää uutta vuotta 2014!

Ollaan yhteyksissä!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.