Kuulumisia

Tovi on taas vierähtänyt ja on varmasti aika päivittää hieman kuulumisia.

Opinnot yliopistossa ovat edenneet hyvin kaikesta politiikan täyttämästä eli vähäisestä vapaa-ajasta huolimatta. Sopimusohjausta tilaaja-tuottaja-toimintatavassa käsittelevä tutkimukseni tuli takaisin mukavan arvion kera ja kandin paperit sain ulos maaliskuussa. Pääsin myös opiskelmaan tilintarkastuksen ja arvioinnin maisteriohjelmaan, joten syksyllä edessä on sitten uusia haasteita opintojen saralla.

Tarkastuslautakunnassa on nyt takana ensimmäinen täysi lautakuntavuosi kun Tampereen Kaupunginvaltuusto käsitteli tänään arviointikertomuksen vuodelle 2013. Paljon on vuoden aikana oppinut ja saanut arvokasta kokemusta. Arviointikertomuksesta voi sitten lukea lautakuntamme vuoden työn tulokset.

Kokoomustoiminnassa elämme tällä hetkellä jänniä aikoja kun kesäkuun puolivälissä Kokoomus saa uuden puheenjohtajan. Varmasti mielenkiintoinen viikonloppu edessä Lahdessa.  Reilu viikko sitten Tampereella oli paneeli Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaille ja täytyy todeta että kävi miten kävi niin hyvän puheenjohtajan me saamme. Ja on välissä ehditty yhdet vaalitkin käydä. Eilen seurattiin jännityksellä sekä eurovaaleja että jääkiekkoa.

Hyvää kesää!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.