Kuulumisia

Kuulumisia pitkästä aikaa:

Elämäni on ollut viime kuukausina hyvin hektistä, tai oikeastaan viimeisen vuoden aikana on tapahtunut paljon suuria elämänmuutoksia.

Valmistuin Tampereen yliopistosta hallintotieteiden maisteriksi kesäkuun alussa 2015. Suoritin opinnot neljässä vuodessa ja opintopisteitäkin kertyi reippaasti minimiä enemmän. Kuukautta ennen valmistumistani aloitin uudessa työpaikassa Humpppilan seurakunnan talouspäällikkönä. Nyt on pian vuosi jo tuostakin vierähtänyt.

Luottamustehtävien osalta olen jatkanut työskentelyä tarkastuslautakunnassa. Olen kokenut tarkastuslautakuntatyön hyvin mielenkiintoisena. Tarkastuslautakunta poikkeea muista lautakunnista siltä osin, että työmme tulokset tulevat julkiseksi vasta aina  vuosittain loppukeväästä julkaistavassa arviointikertomuksessa.

Seurakuntapuolella olen toiminut nyt seurakuntavaalien jälkeen Tampereen seurakuntayhtymän taloustoimikunnassa. Lisäksi ryhmämme 1. varajäsenenä sekä seurakuntaneuvostoon että yhteiseen kirkkovaltuustoon olen päässyt osallistumaan myös useisiin seurakuntaneuvoston kokouksiin ja kerran (seurakuntaneuvostoon nähden harvemmin kokoontuvaan) yhteiseen kirkkovaltuustoonkin.

Kaksivuotiskauteni Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana päättyi vuoden vaihteessa. Kokoomuksen puolella kuitenkin toimin edelleen useissa luottamustehtävissä, olen Pirkanmaan kokoomuksen ja Kokoomuksen Tampereen aluejärjestön hallituksissa sekä nuorten puolella Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestön hallituksessa.

Nyt odottelen kevään ja kesän tuloa. Aurinkoista alkukevättä!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.