Iso kiitos äänestäjille!

Seurakuntavaalitulos oli erittäin hyvä, sain 108 ääntä kirkkovaltuustoon ja 95 ääntä seurakuntaneuvostoon.  Olen siis ryhmästämme molempien toimielinten 1. varajäsen. Yhteensä vaaleissa oli omassa seurakunnassani 4008 äänestäjää ja Kokoomus sai molempiin toimielimiin 4 paikkaa.

Äänimäärä on (etenkin ensikertalaiselle) suuri.
Vertailun vuoksi: kirkkoneuvostoon läpipäässeillä alin äänimäärä oli 88 ääntä (minulla 108) ja seurakuntaneuvostoon läpipäässeiden alin äänimäärä 81 (minulla 95) ja minulla on  siis ”rannalle jääneistä” molemmissa kovimmat äänimäärät. Mutta tosiaan, koska kyseessä on suhteellinen vaali, niin listan äänimäärä ja sen mukainen vertailuluku ratkaisee läpimenijät.

Olen siis vahvasti varalla. Listamme ensimmäisenä varana tulen todennäköisesti pääsemään kokouksiin varajäsenenä useampaan otteeseen tulevalla vaalikaudella ja sitä kautta vaikuttamaan seurakuntamme päätöksentekoon.

Valtava kiitos kaikille äänestäneille luottamuksesta!

 

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.