Kuukausi vaaleihin – ehdokasnumero 510

Tänään on tasan kuukausi vaaleihin ja kampanjatahti tiivistyy entisestään. Tänään julkaistiin vaalien ehdokasnumerot. Omaksi numerokseni arpa antoi 510. Tätä numeroa äänestämällä saat edustajaksesi talousosaajan ja kokeneen kuntapäättäjän, joka tekee politiikkaa suurella sydämellä.

Myös ensimmäinen vaalikone (YLE) aukesi yleisölle tänään. Olen kuullut päivän aikana usealta taholta, että ovat saaneet minua lähellä olevan tuloksen. Mukava kuulla :) YLE:n lisäksi olen vastannut Iltasanomien ja HS:n vaalikoneeseen sekä Tamperelaisen vaalikoneeseen. Nämäkin aukeavat lähiaikoina.

Viime viikonloppuna olin kampanjoimassa Keskustorin maalaismarkkinoilla:

Henkilön Riina-Eveliina Eskelinen kuva.

Hyvää alkanutta kevättä!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s