235 kertaa KIITOS!

Iso kiitos kaikille äänestäjille!

Tuoreena varavaltuutettuna voi hyvillä mielin hymyillä. Pienellä budjetilla ja aktiivisella kampanjoinnilla saatiin hieno tulos 235 ääntä. Tämä on parannusta selkeästi viime vaalien tulokseen.

Kokoomuksella oli kuntavaaleissa kovatasoinen ja tasaväkinen lista ja valittujen valtuutettujen sekä varavaltuutettujen henkilökohtaiset äänimäärät ovat kovia. Kokoomuksen listalla 235 ääntä siivitti hienosti varapaikalle, mutta esimerkiksi demareilla pääsi alimmillaan valtuutetuksi 210 äänellä. Hieno tulos joka tapauksessa.

Valtavan iso kiitos kuuluu myös vaalitiimilleni, joka auttoi kampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä teki lukuisia tunteja kampanjaa ja jakoi tuhansia flyereitä. Ilman tiimiä kampanja ei olisi ollut näin onnistunut, joten sydämmellinen kiitos jokaiselle minua auttaneelle!

Nyt katsotaan, miten luottamuspaikkaneuvotteluissa käy. Toivottavasti sieltä minullekin tulee jokin lautakuntapaikka tai vastaava. Jokatapauksessa seuraava vaalikausi vaikutetaan aktiivisesti varavaltuutettuna.

Kokoomuksen kannalta harmillista oli, että Kokoomuksen ja RKP:n yhteinen vaaliliitto jäi 99 ääntä vaalien ykköseksi nousseesta SDP:stä. Kuitenkin 15 valtuutetun voimin on hyvä jatkaa työtä Tampereen hyväksi.

Vielä kerran kiitos jokaiselle minua äänestäneelle!

Riina-Eveliina

Edit 12.4 klo 20.25: korjattu äänimäärä 235:ksi. Tarkastuslaskennassa äänimäärä kasvoi kahdella. Tässä lopullinen tulos: http://www.tampere.fi/tiedostot/k/FDFKJh6jb/Kuntavaalien_2017_tulos.pdf

 

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s