Olen ehdolla seurakuntavaaleissa

Hei,

Olen ehdolla seurakuntavaaleissa Tampereen Messukylän seurakunnassa. Olen ehdolla sekä seurakuntaneuvostoon että yhteiseen kirkkovaltuustoon. Vaalit järjestetään 18.11.2018 ja ennakkoäänestys on 6-10.11. Ehdokasnumeroni ovat seurakuntaneuvoston vaalissa 84 ja yhteisen kirkkovaltuuston vaalissa 24.

Viime vaaleissa sain 108 ja 95 ääntä ja niiden voimin olen toiminut seurakuntapäättäjänä viimeiset 4 vuotta ja jäsenenä mm. seurakuntayhtymä taloustoimikunnassa. Olen jälleen ehdolla, koska haluan olla mukana vaikuttamassa seurakuntamme asioihin ja koen, että minulla on kokemukseni myötä tähän myös paljon annettavaa. Olen ollut aktiivinen seurakuntalainen koko ikäni: olen ollut leireillä, kerhoissa ja pyhäkoulussa kaikissa ensin osallistujana ja myöhemmin ohjaajana/isosena. Nyt tosiaan viimeiset 4 vuotta olen toiminut seurakuntapäättäjänä ja olen innokas jatkamaan tätä työtä. Olen myös työskennellyt aikaisemmin Humppilan seurakunnassa talouspäällikkönä ja tässä tehtävässä päässyt näkemään monipuolisesti seurakunnan toiminnan koko skaalan. Haluan tuoda kokemukseni sekä tuoreita näkemyksiä seurakuntamme kehittämiseen.

Seurakuntavaalit ovat mielenkiintoiset myös siksi, että äänestysoikeus on jo 16 vuotiailla. Minulla on ikääni nähden jo paljon kokemusta niin päättäjänä kuin työelämästä, mutta koen kuitenkin olevani nuoren sukupolven edustaja ja näen, että seurakunnan päätöksentekoon kaivataan mukaan myös nuorempia sukupolvia.

Luethan lisää sivustolta: https://riinaeveliinaeskelinen.com/seurakuntavaalit-2018/

Toivottavasti saan luottamuksesi näissä vaaleissa.

Riina-Eveliina

Virallinen vaalipäivä on 18.11.

Ennakkoäänestää voi 6-10.11.

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s