Kuulumisia

On taas kulunut hetki edellisestä kirjoituksesta, joten tässä hieman päivitystä.
Asunto- ja kiinteistölautakunnassa on kulunut nyt reilun vuoden verran toimikautta ja olen ollut hyvin tyytyväinen, että olen jäsenenä kyseisessä lautakunnassa. Käsitellyt asiat ovat olleet hyvin mielenkiintoisia. Lautakunta vastaa Tampereen kaupungin kiinteistö-, asunto-, tontti-, ja maapolitiikasta. Lautakunnan asioita, kuten muitakin Tampereen päätöksenteon ajankohtaisia asioita voit seurata sivustolta: http://tampere.cloudnc.fi/fi-FI.

Seurakuntapolitiikassa kausi alkaa kääntyä loppua kohden. Olen päässyt osallistumaan valtaosaan kokouksista ja kokenut myös tämän erittäin mielekkäänä. Olen ollut kuluvan kauden myös jäsenenä seurakunnan taloustoimikunnassa ja päässyt siellä hyödyntämään talousosaamistani seurakuntamme hyväksi.  Yhteisen kirkkovaltuuston listat löytyy: https://tampereenseurakunnat.fi/kirkko_tampereella/paatoksenteko/yhteinen_kirkkovaltuustoJa Messukylän seurakunnan listat: https://tampereenseurakunnat.fi/seurakunnat/messukylan_seurakunta/kotiseurakunta/seurakuntaneuvosto. Päivitän lähiaikoina tänne sivuille hieman seurakuntavaaliaiheesta lisää.

Muutenkin kuuluu ihan mukavaa. Lämpimästä kesästä nautin viettäen paljon aikaa mökkeillen ja nyt syksyn tullen työt ovat pitäneet kiireisenä.

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s