Kuulumisia

Kuulumisia pitkästä aikaa yksityiselämän ja politiikan saralta. Kiireistä on pitänyt molemmissa.

Yksityiselämän puolella perheeseemme syntyi toinen lapsi loppukesästä ja nyt olen vanhempainvapaalla päivätyöstäni. Takana onkin tiukka työvuosi nyt 2-vuotiaan esikoisen ja toisen lapsen välissä.

Myös politiikan puolella syksy on lähtenyt kovaa vauhtia käyntiin ja Tampereella lautakunnat ja valtuuston kokoukset pyörivät. Isoja päätöksiä on tulossa mm. raitiotien jatkosta ja Hakametsän alueen kehittämisestä. Näihin molempiin tutustuimme lautakunnan kanssa ihan paikanpäällä – kiersimme kesäkuussa raitiotien suunnitellun jatkoreitin Pirkkalasta Linnainmaalle ja nyt syyskuussa kävimme tutustumaan Hakametsän jäähallin ympärystön kaava-alueeseen. Pian häämöttää taas talousarviovaltuusto marraskuussa. Pyrin laittamaan ajankohtaisia kuulumisia Facebookin ja Twitterin puolelle, vaikka tänne nettisivuille kirjoitan harvemmin. Päätöksentekoon tulevien asioiden esityslistoja ja pöytäkirjoja pääsee lukemaan: https://tampere.cloudnc.fi/fi-FI

Aloitin myös Hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan varajäsenenä ja tässä roolissa pääsin heti mukaan lautakunnan kierrokselle, jossa tutustuimme Orivedellä sekä kaupungin terveyskeskussairaalaan, Oriveden kaupungin ylläpitämään vanhainkotiin sekä yksityiseen Attendon vanhainkotiin. Mielenkiintoinen päivä, joka toi paljon konkretiaa kun pääsimme tapaamaan työn tekijöitä ihan työympäristössään.

Olen lähtenyt ehdolle jälleen myös seurakuntavaaleissa. Tästä lisää omalla sivulla: https://riinaeveliinaeskelinen.com/seurakuntavaalit-2022/.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Riina-Eveliina

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s