Alkusyksyn kuulumisia

Hei!

On aika päivittää hieman kuulumisia. Vaaleista on nyt jo useampi kuukausi ja luottamuspaikat on jaettu. Tampereen kaupunginvaltuusto valitsi minut kesäkuussa Tampereen kaupungin asunto- ja kiinteistölautakunnan jäseneksi. Lautakunta on jo aloittanyt työskentelynsä, ensimmäinen kokous pidettiin elokuussa. Lautakunnan toimiala on hyvin mielenkiintoinen ja olen erittäin innoissani tästä. Lisäksi olen päässyt lautakunnan jäsenenä mukaan Tampereen strategian työstämiseen lautakunnan toimintakentän osalta.

Myös seurakuntapuolella kalenteri täyttyy luottamustehtävistä. Ryhmämme 1. varavaltuutettuna osallistun muutenkin aktiivisesti kokouksiin, mutta tämän syksyn osalta sain jo etukäteen tiedon, että minut tarvitaan paikalle jokaiseen kokoukseen. Syksyn ensimmäinen kokous onkin jo torstaina. Lisäksi taloustoimikunta starttaa pian syyskautensa.

Kiirettä pitää siis ja politiikan saralla on sopivassa suhteessa jotain uutta ja jotain vanhaa. Nyt vietän parhaillaa myöhäistä kesälomaa ja nautin kauniista alkusyksyn auringonpaisteesta.

Hyvää alkavaa syksyä!

Riina-Eveliina

 

Advertisement
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s